Priame zahraničné investície a ich vývoj v Ázii - Fabuš, Michal
Vývoj PZI vo svete a vybraných regiónoch v období 2003 – 2008. Vývoj hodnoty PZI v regiónoch Ázie a Oceánie od roku 1990 do roku 2008. Vývoj hodnoty PZI v regióne západná Ázia od roku 1990 do roku 2008.