Longines - úspech obchodnej značky - Jamnický, Peter
Historický vývoj firmy Longines. Švajčiarsky výrobca hodiniek. Organizačné dizajnovanie rozvoja firmy. Organizačná štruktúra. Diferenciácia a integrácia. Vertikálne a horizontálne mechanizmy integrácie.