Urán na vzostupe - Árendáš, Peter, 1986-
Rastúci dopyt po uráne a dlhotrvajúce problémy na strane ponuky vytvorili výborný základ dlhodobého výrazného rastu cien uránu. Fundamentálne faktory trhu s uránom. Predpokladaný rast spotreby uránu v Číne a Indii. Vývoj cien uránu ako strategickej komodity.