Možnosti prekladu sicílskych nárečových prvkov do slovenčiny - Sehnal, Roman
Problematika prekladu sicílskeho nárečia v diele talianskeho autora Andreu Camilleriho. Náročná úloha prekladateľa. Aké možnosti sa ponúkajú na dôveryhodné sprostredkovanie originálu do jazyka prekladu.