G-20 v štruktúre medzinárodných ekonomických vzťahov - Hurná, Júlia
G-20 je nová inštitúcia, ktorá vznikla pred jedenástimi rokmi. Stala sa jedným z hlavných aktérov vo svetových finančných vzťahoch a efektívne prispieva ku celosvetovej ekonomickej a finančnej stabilite. Na základe výsledkov práce skupiny G-20 sme svedkami významného posunu k novému modelu multilaterálnej spolupráce.