Reforma členských kvót a hlasovacích práv v medzinárodnom menovom fonde - Jankovská, Anežka
Generálna revízia členských kvót uskutočnená v súvislosti s reformou finančných zdrojov Medzinárodného menového fondu. Členské kvóty a ďalšie podstatné náležitosti členských štátov MMF. Ciele reformy členských kvót a riadenia MMF.