Vznikol Zväz cestovného ruchu SR - Hudecová, Soňa
Vznik Zväzu cestovného ruchu SR dňa 17. januára 2011 na ustanovujúcom valnom zhromaždení v Bratislave. Zmena inštitucionálnej základne odvetvia cestovného ruchu. Dôvody vzniku tohto zväzu. Niektoré názory a postoje predstaviteľov organizácií cestovného ruchu v SR. Priority Zväzu cestovného ruchu SR.