Vybrané zmeny regulácie bankového sektora - Korduliak, Peter
Zmeny, ktoré prinášajú pravidlá kapitálovej primeranosti a obozretného podnikania komerčných bánk - Basel III. Vykazovanie jednotlivých zložiek kapitálu a celkového nastavenia kapitálovej primeranosti bánk. Pohľad na vykazovanie primeranosti vlastných zdrojov a elimináciu trhového rizika.