Finančná kríza a medzinárodné programy na podporu obchodu - Jančíková, Eva, 1960-
Medzinárodné programy na podporu obchodného financovania majú za úlohu podporovať medzinárodný obchod s rozvojovými a rozvíjajúcimi sa krajinami formou participácie na platobnom a obchodnom riziku krajiny a vystavujúcej banky. Výhody týchto programov. Banky, ktoré prijali programy na podporu obchodu.