Aplikace robustní regrese v analýze komparativních cenových hladin zemí Evropské unie - Blatná, Dagmar
Komparatívne cenové hladiny krajín EÚ v rokoch 2004-2009. Postavenie ČR v rámci EÚ. Analýza závislosti komparatívnych cenových hladín na vybraných ukazateľoch.