Biografia znalostí - kvalitatívny prístup skúmania firemnej dynamiky znalostí - Buček, Milan
Kvalitatívny výskum a jeho využitie v regionálnom výskume. Spoľahlivosť a presnosť kvalitatívneho výskumu. Metodológia skúmania dynamiky znalostí - biografia znalostí. Ilustrácia krokov identifikovania aktérov biografie znalostí. Od analýzy k syntéze v kvalitatívnom výskume - metodologické aspekty. Príklady kategorizácie internej a externej dynamiky vo firme a mimo firmy.