Súčasný stav ekonomiky Kazachstanu a hospodárske vzťahy so Slovenskom - Kozhabayeva, Aisulu
Súčasný stav a prognózy rozvoja ekonomiky Kazašskej republiky po krízovom období. Vývoj bilaterálnych vzťahov v hospodárskej a obchodnej spolupráci medzi Kazachstanom a Slovenskom.