Štrukturálne aspekty finančnej krízy - Nemec, Marián
Štrukturálne problémy ekonomík a prekážky prekonávania súčasnej finančnej a hospodárskej krízy. Tendencie, vzťahy a problémy vo vývoji reálneho a finančného sektora. Opatrenia vlád a centrálnych bánk. Potreba zvýšenej regulácie bankového sektora.