Inovácie - východisko z hospodárskej krízy - Spišáková, Emília, 1983-
Hospodárska kríza a zmeny agregátneho dopytu krajín vplyvom krízy. Inovovanie ako možnosť riešenia negatívnych dopadov súčasnej krízy. Vývoj nových produktov a investovanie do obnovy opotrebovaných statkov. Potenciál inovácií pre zníženie negatívnych dopadov krízy na ekonomiku krajiny.