Dopady světové hospodářské krize na poskytování rozvojové pomoci EU - Majerová, Ingrid
Stručná analýza vývoja rozvojovej pomoci EÚ v posledných desiatich rokoch. Do akej miery uvedená kríza zasiahla poskytovanie tejto pomoci a prognóza jej budúceho vývoja.