Vybrané aspekty unifikácie medzinárodného práva obchodného - Martyniv, Halina
Charakteristickou povahou právnej úpravy medzinárodného obchodného práva je tendencia k zbližovaniu a unifikácii. Analýza procesu unifikácie na medzinárodnej a vnútroštátnej úrovni, zdôraznenie významu medzinárodných organizácií v procese unifikácie vybraných otázok medzinárodného obchodného práva.