Úroveň zavádzania inštitucionálno-organizačných inovácií v podmienkach miestnej samosprávy - Kozovský, Dušan
Analýza a zhodnotenie vplyvu inštitucionálno-organizačných inovácií na zvyšovanie znalostného potenciálu v miestnej samospráve. Výsledky dotazníkového výskumu. Niekoľko odporúčaní pre politiku a prax.