Conditional variance swaps - Žoldáková, Natália, 1985-
Znaky a princípy podmienených variance swapov, ich oceňovanie a použitie. Bariérové swapy fungujúce v rámci podobných podmienok ale zahrňujúce ďalšie podmienky, ktoré poukazujú na užší význam tohto inštrumentu.