Outsourcing a offshoring ve světle hospodářske krize - Dvořáček, Jiří
Vývoj outsourcingu a offshoringu v súčasných podmienkach hospodárskej krízy. Prekonanie krízy a procesy outsourcingu a offshoringu. Rozdelenie outsourcingu a offshoringu na taktický a strategický. Finančný offshoring a boj proti daňovým rajom.