Luxusný trh s diamantmi rastie - Driensky, Miroslav
Diamanty ako výhodná investícia. Dostupnosť diamantov. Najväčšia ťažba diamantov v Afrike. Certifikácia diamantov. Ťažba diamantov ako lukratívny biznis. Monopol súkromnej spoločnosti De Beers. Využitie diamantov v klenotníctve a na priemyselné účely.