Aktuální úkol teorie a praxe managementu - jak překonávat krizi dúvěri a hodnot nejen v podnicích - Vágner, Ivan
Hľadanie efektívnejších ciest k prekonaniu súčasnej finančnej a ekonomickej krízy. Prapríčiny a základné východiská z globálnych problémov. Komparácia mýtov a realita o dôvere. Kríza dôvery v podnikoch. Ekonomika dôvery a kvalitatívna zmena myslenia.