Ohodnocovanie manažérskej kompetentnosti - Porvazník, Ján
Metódy ohodnocovania spôsobilosti určitej pracovnej či manažérskej kompetencie. Poznanie a vnímanie rozdielnosti ľudí (kompetentnosť) vykonávať funkciu v podnikateľskom prostredí i v ďalších oblastiach spoločenského života.