Efektívnosť poradenskej firmy a jej zložiek - Kubiš, Juraj
Dva pohľady vyhodnocovania a monitorovania podnikových procesov. Sledovanie príspevku zložiek firmy na hospodársky výsledok firmy a sledovanie obrátkovosti-dynamiky procesov. Konštrukcia modelov efektívnosti.