Analýza vývoja cien nehnuteľností a ich predajnosť v Slovenskej republike - Kardoš, Peter
Slovenský realitný trh a analýza vývoja predajnosti vybraných rezidenčných projektov. Stanovenie správnej výšky hodnoty nehnuteľností pre poskytovanie hypotekárnych úverov a potreby bánk. Štatistika vývoja cien nehnuteľností.