From innovation to social justice On the completion of the trilogy of the post-crisis development - Silvan, Juraj
Recenzia na trilógiu, ktorá analyzuje socio-ekonomické faktory, ktoré hýbu spoločnosťami na supra-nacionálnej úrovni.