Cudzie jazyky v premenách času - Breveníková, Daniela
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie "Cudzie jazyky v premenách času", ktorá sa uskutočnila 4. júna 2010 v Bratislave.