Brand choice prediction and buying behaviour - Lesáková, Dagmar, 1949-
Skúmanie vzťahu medzi hodnotou značky a spotrebiteľským správaním vo všeobecnosti. Atribúty značky v úlohe motivátorov k nákupu a ich vplyv na rozhodnutie spotrebiteľa. Vnímanie a výber značky spotrebiteľmi. Nový koncept hodnoty značky so zameraním na tri zložky. Ilustratívne príklady.