Využitie nástrojov na správu verzií na zvýšenie interaktivity v predmete - Bandurič, Igor, 1980-
Profesionálne vývojové tímy využívajú nástroje na správu verzií pri svojej každodennej práci. Tieto nástroje umožňujú ukladat' zdrojové kódy programov na jedno centrálne miesto. Preto sa niekedy označujú aj ako nástroje na správu zdrojových kódov. Členovia tímu môžu pomocou týchto nástrojov spolupracovať. Ako sa môže zlepšit' interaktivita v rámci predmetu použitím nástrojov na správu verzií. Oblasti, v ktorých je možné počas semestra nástroj použit' a porovnanie jeho použitia oproti tradičným spôsobom elektronickej komunikácie študenta s prednášajúcim.