Implementácia nových poznatkov informačných a komunikačných technológií v pedagogickom procese - Brixová, Janette
Využitie informačných a komunikačných technológií v pedagogickom procese. Oblasti poznania a vlastná výučba. Nový model prednášok a cvičení. Aplikácia e-learningu, vízia virtuálneho počítača. Rozšírenie oblastí poznania spojené s obsahom výučby. Seminárna forma výučby a spolupráca externých partnerov na zabezpečovaní pedagogického procesu.