Môže fungovať efektívne model obstarávania so zameraním na najnižšiu cenu? - Fekete, Milan
Modely výberu dodávateľa, ktoré vedia zabezpečiť efektívne vynakladanie finančných prostriedkov pri požadovanej kvalite. Pohľad do súčasných preferencií nákupného modelu. Ciele manažmentu nákupu a efektívnosť obstarávania.