Systém na distribúciu a zber elektronických testov - Šedivý, Marián
Zefektívnenie práce učiteľa a študenta pri písaní testov. Systém TESTis, ktorý umožňuje distribuovať zadania testov rýchlo a centrálne, vďaka čomu majú študenti viac času na samotné vypracovanie zadaní. Takisto efektívny je aj zber testov od študentov, pretože učiteľ hneď vidí, koľko študentov ešte neodovzdalo svoju prácu. V systéme sú implementované aj ochranné mechanizmy, ktoré študentovi neumožňujú odovzdať zadanie viac ako jeden krát. Avšak učiteľ môže operatívne povoliť opakované odovzdanie v prípade omylu.