New Paradigm of Risk Management - Varcholová, Tatiana
V stručnosti o tradičnom risk manažmente. Prezentácia Enterprise-wide risk management (EWRM) ako možnosť výberu podnikov pre súčasnosť. Hlavné zásady a výhody EWRM.