Inovácia informačných a komunikačných technológií v predmetoch Informatika I a II - Szivósová, Mária, 1958-
Obsah predmetov Informatika I a II. Uplatnenie v ekonomickej praxi. Výsledok zručnosti študentov po absolvovaní predmetu Informatika II , časť – cvičenia, aplikačný program MS Access.