Informačno-komunikačné technológie a hodnota podniku - Búci, Ferdinand
Základné pohľady a vplyv ICT (Informačno-komunikačné technológie) na fungovanie podniku. Informačná stratégia a vplyv ICT na hodnotu podniku. Hodnota investícií do SW a HW pri realizácií podnikateľských aktivít. Faktory zvyšujúce hodnotu podniku.