Inovácie ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti - Romanová, Daniela, 1984-
Konkurenčná schopnosť verzus inovácia. Oblasti zlepšenia konkurencieschopnosti organizácií. Inovačné techniky podpory konkurenčnej schopnosti podnikov. Model IDINMOSU (identita podniku, integrita, mobilita, suverenita). Model Permanent. Pragmatický model.