Spoločensky zodpovedné podnikanie v podmienkach Košického kraja - Nižníková, Zuzana, 1986-
Východiská spoločensky zodpovedného podnikania. Spoločenská zodpovednosť a jej význam pre podniky v Košickom kraji. Analýza opatrení spoločensky zodpovedného podnikania v environmentálnej oblasti vo vybraných podnikoch: Slovak Telekom, a. s., Slovnaft, a. s., SPP, a. s. Ekonomické zdôvodnenie spoločenskej zodpovednosti.