Efektívna e-vláda a moderné verejné služby on-line - Sciranka, Ján
Základné princípy elektronizácie verejnej správy: služby občanom, efektívnosť, bezpečnosť, transparentnosť, prístupnosť, ochrana súkromia, viacúrovňová spolupráca, interoperabilita, používane "open standards". Prínosy informatizácie verejnej správy.