Logistika PHM: cesta nebezpečného nákladu - Brezovský, Jozef
Preprava pohonných hmôt. Preprava pohonných hmôt produktovodmi. Preprava v cisternách. Odlišnosti v preprave nafty a benzínu. Prísne bezpečnostné opatrenia. Sofistikované technológie v cisternách. Skladovanie pohonných hmôt.