Personálny manažér: strategický partner spoločnosti - Brezovský, Jozef
Náplň práce personálneho manažéra. Spolupráca s vysokými školami, úradmi práce a inými inštitúciami. Akými vlastnosťami disponuje dobrý personálny manažér.