Jedno euro za 78 centov? - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Spoločná mena euro, zákonný platobný prostriedok členských štátov EÚ, ktoré ju používajú. Stabilita a udržateľnosť hodnoty meny. Rozpočtová politika. Závislosť krajín na vonkajších vplyvoch. Inflácia a rast cien za uplynulých dvadsať rokov.