V pasci sociálneho štátu - Sibyla, Pavel
Stav verejných financií a sociálna politika. Dlhodobá udržateľnosť dôchodkového systému. Nerovnováha penzijných systémov. Zrovnoprávnenie poskytovateľov sociálnych služieb. Podpora vytvárania pracovných miest pre dlhodobo nezamestnaných. Správa Európskej komisie o udržateľnosti verejných financií (Sustainability Report 2009).