Peniaze zdražejú. Trochu - Lehuta, Michal
Pripravované zvýšenie úrokových sadzieb Európskej centrálnej banky (ECB). Mimoriadne protikrízové nastavenie menovej politiky. Šetrenie vo výdavkoch verejných financií. Makroekonomické ukazovatele a inflácia. Menová politika a stabilizačné nástroje NBS.