Recenzia na monografiu autorky Ing. Dany Benešovej, PhD. "E-business v službách" - Kubičková, Viera, 1970-
Recenzia na monografiu autorky Dany Benešovej, ktorá vedecky a pedagogicky pôsobí na Katedre služieb a cestovného ruchu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Monografia je zameraná na problematiku presadzovania technologických inovácií v podnikoch služieb.