Intenzita a charakter inovačnej aktivity podnikov cestovného ruchu v SR - Kubičková, Viera, 1970-
Výsledky výskumu v oblasti inovačnej aktivity podnikov cestovného ruchu v SR, ktorý bol realizovaný v r. 2008 na vzorke 288 podnikov. Cieľom výskumu bolo charakterizovať inovačnú aktivitu podnikov cestovného ruchu, identifikovať jej špecifiká a určiť determinanty rozvoja.