Latinská Amerika je už pre Spojené štáty priveľká - Peter, Adrian
Päťdňová marcová cesta do Brazílie, Čile a Salvádoru, Baracka Obamu, počas ktorej chcel predstaviť Latinskoameričanom novú tvár Spojených štátov. Transformácia latinskoamerických diktatúr na demokracie.