Malá novela Zákonníka práce - Kováčiková, Eva
Malá novela Zákonníka práce (zákon č. 48/2010 Z.z.) prináša významné zmeny, z ktorých najvýznamnejšie sú zamerané na rodičov, ktorí sa vracajú do zamestnania po skončení materskej, či rodičovskej dovolenky. Účel novely.