Novela Zákonníka práce - Mičudová, Tatiana
Zmeny, ktoré sa týkajú zásady rovnakého zaobchádzania, vzťahu medzi Zákonníkom práce a antidiskriminačným zákonom, ako aj úpravy, ktorá sa týka návratu ženy po materskej dovolenke a návratu muža po rodičovskej dovolenke.