Sloboda pohybu a pobytu v poľskom práve - Chmielewski, Grzegorz
Problematika podstatnej a ústavnej koncepcie slobody pohybu a pobytu v poľskom práve. Predmet a subjekt tejto slobody. Hranice a obmedzenia slobody pohybu a pobytu z hľadiska poľského a európskeho práva a judikatúry.