Pojem a formy diskriminácie v pracovnom práve vo svetle judikatúry Súdneho dvora - Barancová, Helena
Právne základy zákazu diskriminácie. Vymedzenie pojmu priamej a nepriamej diskriminácie. Ďalšie formy diskriminácie.