Moderné metódy ohodnocovania akcií - Hrvoľová, Božena
Metódy a modely ohodnocovania akcií. Model diskontnej hodnoty ekonomického zisku (EVA). Návrh nového modelu výnosovej metódy. Porovnanie výsledkov kapitalizácie viacerých foriem výnosov pri odhade vnútornej hodnoty akcií.